BTW terug ontvangen op de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen? Dat kan!

Wij controleren GRATIS of u aan alle voorwaarden voldoet om de BTW op de aanschaf van uw zonnepanelen terug te ontvangen! Voldoet u aan alle voorwaarden, dan verzorgen wij onderstaande stappen en ontvangt u gegarandeerd de BTW over de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen terug.

  • Wij melden u aan bij de Belastingdienst.
  • Het BTW-nummer wordt toegekend door de Belastingdienst.
  • BTW kwartaalaangiften.
  • Wij melden u weer af bij de Belastingdienst.

Wat houdt onze service in? Voor een vaste prijs van € 97,10,- exclusief BTW regelen wij alles voor u. De BTW hierover, € 20,40, vragen wij voor u terug bij de Belastingdienst. Hierboven staan de stappen beschreven die wij zullen ondernemen en verzorgen om de BTW terug te ontvangen op de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

RAADFI belastingadvies, administratie en budgetcoach

Bent u op zoek naar een belastingadviseur of boekhouder, dan nodigen wij u uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact op via info@raadfi.nl of ga door naar contact.

AlmeloApeldoornAssenBeilenDalfsenDeventerHasseltHattemHeinoHoogeveenMeppelNieuwleusenOmmenRaalteStaphorstSteenwijkZwartsluisZwolle