BTW terug ontvangen op de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen? Dat kan!

Wij controleren GRATIS of u aan alle voorwaarden voldoet om de BTW op de aanschaf van uw zonnepanelen terug te ontvangen! Voldoet u aan alle voorwaarden, dan verzorgen wij onderstaande stappen en ontvangt u gegarandeerd de BTW over de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen terug.

  • Wij melden u aan bij de Belastingdienst.
  • Het BTW-nummer wordt toegekend door de Belastingdienst.
  • BTW kwartaalaangiften.
  • Wij melden u weer af bij de Belastingdienst.

Wat houdt onze service in? Voor een vaste prijs van € 97,50,- exclusief BTW regelen wij alles voor u. De BTW hierover, € 20,48, vragen wij voor u terug bij de Belastingdienst. Hierboven staan de stappen beschreven die wij zullen ondernemen en verzorgen om de BTW terug te ontvangen op de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen.Voor meer informatie klik dan hier. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

RAADFI belastingadvies, administratie en budgetcoach

Bent u op zoek naar een belastingadviseur of boekhouder, dan nodigen wij u uit voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact op via info@raadfi.nl of ga door naar contact.

AlmeloApeldoornAssenBeilenDalfsenDeventerHasseltHattemHeinoHoogeveenMeppelNieuwleusenOmmenRaalteStaphorstSteenwijkZwartsluisZwolle